четвер, 19 жовтня 2017 р.

Англійська література

Чудовий варіант  вивчати англійську мову  з допомогою   книги ! 
До прикладу, казка The cat in the hat («Кіт у капелюсі»), яку написав американський письменник Доктор С’юз. Твір складається всього з 220 слів, які часто зустрічаються в англійській мові.
Ще одна дитяча історія з достатнім словником і набором часів – Blueberries for Sal («Чорниці для Сал») від Роберта МакКлоскі.
Якщо хочете знайти більше дитячих книжок онлайн – електронна дитяча бібліотека й сайт Kids World Fun пропонують  безкоштовні твори.
The House on the Hill («Дім на пагорбі»). Автор – Елізабет Лейрд. Книга чудово підходить для новачків – у ній ти знайдеш легкі слова та прості речення. Вона входить до серії Macmillian Readers, яка налічує більше 170 творів як класичної, так і сучасної англомовної літератури, адаптованої для різних рівнів знання мови.
Road to Nowhere («Дорога в нікуди»).Автор – Джон Мілн. У цьому творі зустрічаються вже більш складні речення та часи. Книга належить до іншої адаптованої серії творів – Heinemann Guided Readers.
The Canterville Ghost and Other Stories («Кентервільський привид та інші історії»). Автор – Оскар Уайльд. Книга з серії Macmillian Readers дає можливість познайомитися з творчістю видатного Оскара Уайльда, хай і з адаптованою версією. 

Немає коментарів:

Дописати коментар